10: Fisksoppa, handling och planering

Idag har vi hunnit med mycket med vårt projektarbete. Vi har gjort en planering med mål att vi ska laga sju rätter under sportlovsveckan för att bli för att bli färdiga med vinter och vår rätterna. Så då har vi letat och skrivit ner recept, samt inhandlat ingredienser som ska användas till all matlagning!

Efter detta så tillagade vi en fisksoppa på lax som innehöll bl. a morötter och palsternacka. Den vart helt okej faktiskt! Vi planerar då att skriva om ekologisk lax från marine stewardship council och varför detta är ett bra alternativ.
Morgondagens meny består av rostade rotfrukter med couscous!

9: Böngryta

Idag torsdagen 3/2 har vi lagat böngryta, vilket var jättegott och enkelt att laga! Vi använda oss av COOP's egna ekologiska märke änglamark och märket zeta's ekologiska bönor. Idag har vi även skrivit om kravmärkta ekologiska äpplen.

RSS 2.0